Kiosk

En kveld i uka (normalt torsdag) har vi åpen kiosk hvor elevene kan hente ut brus, godteri, potetgull osv. i henhold til det som foreldre/foresatte har betalt inn via VIPPS før oppholdet.

For å gjøre opplevelsen god for alle har vi en standardisert kioskpakke som koster 75 kroner per elev. Her vil eleven kunne velge seg ut varer i kiosken som tilsvarer kr 75. I tillegg er det mulig å kjøpe med seg et minne fra leirskoleoppholdet, som t-skjorte, buff, button eller kortstokk.

Kjøp må betales av foreldre/foresatte med VIPPS (#669561) før oppholdet. Det er avgjørende at dere skriver inn hva dere kjøper og elevens navn.

Vi tar ikke imot kontanter på leirskolen.

NB: Det er opp til klasselæreren å bestemme opplegget for hver enkelt klasse.

Hvordan betaler jeg for eleven med VIPPS hjemmefra?

1. Åpne VIPPS-appen.
  2. Klikk «Send til»
  3. Skriv «669561» eller «Hitra leirskole» i søkefeltet. Klikk på «Hitra Leirskole – Skårøya» i trefflista.
  4. Velg skolen eleven tilhører under «kategori».
  5. Se på prislisten nedenfor og velg hva eleven skal få hente ut. Beregn totalsummen.
  6. Fyll inn totalsummen.
  7. Skriv inn: Elevens fornavn + hva du har betalt for. Eksempelvis «Hanna, kiosk»
  8. Klikk «Neste»
  9. Klikk «Betal».

Prisliste kiosk

• Kiosk: 75 kr. Her kan elevene selv velge varer for inntil kr 75,- i kiosken.  Vi har bla. brus, godteri og potetgull.
  • T-skjorte: 150 kr. Sort unisex skjorte i flere størrelser med trykk både foran og bak.
  • Buff: 60 kr. Blå onesize buff med trykk som gir god beskyttelse mot vinden.
  • Button: 20 kr. Med sitat og trykk.
  • Kortstokk: 100 kr. En kortstokk med bilder av dyr og planter fra havet som elevene kanskje møter under oppholdet hos oss.