Ansatte

Vi er ett sammensveiset team som jobber med å gi alle våre besøkende fantastiske opplevelser på Skårøya.

Leirskolelærer og Sjøulk

Knut Mauseth

Knut er Leirskolelærer på Hitra Leirskole, Skårøya. Han mener dette er verdens beste jobb, og gleder seg til å møte nye klasser hver uke.

Leirskolelærer


Line Brendberg

Line er leirskolelærer ved Hitra leirskole. Hun kan det meste om livet i fjæra og næringsnettet i havet. Klarer du å finne noe i fjæra som hun ikke vet navnet på? Da er du god...

Kokk

Willy Nyland

Willy er kokk på Hitra Leirskole, Skårøya. Det betyr at han lager all maten vi spiser på leirskolen, men vet du at han i tillegg er en symester og ivrig på tik-tok? Han er også veldig glad i rokonkurranser...

Assistent

Gerd Eva Rønning (Gebba)

Gebba er assistent på Hitra Leirskole, Skårøya. Det betyr at hun hjelper til i undervisningen og hun er i tillegg ansvarlig for renholdet av byggene. Gebba kan det meste:)

Assistent/Altmuligmann

Nils Kjølsø

Nils er assisterende leirskolelærer og altmuligmann på leirskolen. Han har fagbrev som tømrer men trives like godt med barn og ungdom utendørs. Jakt, fangst og fiske er en stor del av Nils sitt liv og er du heldig tar han deg kanskje med på å fange mink.

Vaktmester/assistent/altmuligmann

Kai Rune Espeseth

Kai Rune bor på naboøya og er en særdeles dyktig båtfører. Han er også altmuligmann og jobber som leirskoleassistent, kjøkken assistent og vaktmester. Glad i store og små prosjekter og sitter ikke mye i ro:)

Vaktmester

Johannes Fjeldvær

Johannes er vaktmester på Hitra Leirskole, Skårøya. Han har tidligere vært leirskolelærer her og det er faktisk han og familien hans som eier leirskolen. Johannes trives godt når han kan fikse og ordne ting.

Daglig leder

Kjersti Hægstad

Kjersti er daglig leder og veldig heldig som får komme fra Røros til Skårøya og oppleve sjølivet og den vakre skjærgården med jevne mellomrom. Kjersti er utdannet lærer og brenner for at alle barn skal få praktisk læring utendørs.