Her får du som forelder, kontaktlærer eller elev hjelp til å planlegge oppholdet ditt hos oss.

• Planlegg først egen transport til og fra Kvenvær med båt og/eller buss.
  • NB! Mer spesielt opplegg på mandager fra og med 2015 – se planleggingshefte.
  • Avtal deretter når leirskolelærer skal hente dere med båt på Kvenvær – kontakt

Praktisk opplegg

Informasjonshefte i WORD

Informasjonshefte i PDF

•  Sidene 7-11 kan med fordel deles ut til foreldre og elever.
  • Pedagogisk opplegg. Hva kan dere jobbe med i klassen? Forslag til faglig forarbeid og etterarbeid tilpasset læreplanen.
  • Samarbeidsregler, matopplegg, sikkerhet og ansvarsfordeling – viktig informasjon som bør gjennomgås med klassen før avreise.
  • Pakkliste og nødvendig utstyr dere må ha med.
  • Romfordeling og båtlag – elevene bør være fordelt på rom før avreise. Les mer om husene, båtene og utstyr.

Se også: Mer info om husene eller kart og beskrivelse av området

Allergier og spesielle behov

Allergier, spesielle behov, ekstra ressurser? Hold dialog med oss om dette senest 4 uker før ankomst så ordner ting seg.

Privat utleie eller arrangement

Hitra leirskole brukes også av mange til firmaturer, familieturer, dykketurer, fisking, feriehus, padling, runddager, bryllup, feiringer og mye mer. Gå til www.skaroya.com for mer informasjon og booking.

Jy77daPlanlegg oppholdet