Gå til: Båter og utstyr | Kaia og naustet | Internatet | Hovedhuset | Naustloftet

Hovedhuset (19 sengeplasser)

Hovedhuset har stor spisesal/konferansesal som kan ta 40-50 stk. Storkjøkken med kjølerom, kombidamper og store gassblusser for effektiv matlaging til mange gjester. På loftet er det toalett, 2 sovealkover med 8 sengeplasser i hver samt 2 soverom. Soveplassene i hovedhuset brukes når det er store klasser eller spesielle behov.

I kjelleren er det stor kjellerstue med fuzballspill og sittegrupper og sofaer. Kjellerstuen kan også brukes som ekstra spiseplass hvis det er over 50 gjester. Det er en dusj og to toaletter i kjelleren, men elevene dusjer i internatet.

Internatet (47 sengeplasser)

Læreravdeling
Internatet har en egen avdeling for lærere/foreldre hvor det er to soverom, stue, kjøkken og eget bad. Totalt 5-6 soveplasser.

Avdeling 1.etg
Tre soverom med 22 sengeplasser. Tre dusjer og tre wc.

Avdeling 2.etg
Fire soverom med 20 sengeplasser. En wc i denne etasjen. Elevene i denne avdelingen bruker to dusjrom og wc i kjelleren.

Kjeller
Felles tørkerom og dusj og wc for elever i 2.etg.

Naustloftet

Brukes vanligvis bare til utleie: www.skaroya.com

Naustet og Kaia

Det store naustet på kaia har flere bord for filetering av fisk og brukes til undervisning og veiledning. Her finner elevene også mye av utstyret og redningsvester.

Kaia er på ca 150 kvm og ligger ved Naustet. Her er det flere sitteplasser, bord, manuell kran (inntil 200 kg) og landgang ned til flytebryggene. På flytebyggene ligger alle båtene og det er i tillegg badestige. På kaia står det et akvarium som kan fylles med saltvann og samle dyreliv i. Dybden ytterst på flytebrygga ved fjære sjø er 3 m. Kaia er perfekt til krabbefiske, kaffedrikking, utemiddag og bading.

Båtene

• 1 aluminiumsbåt 21 fot med 100hk påhengsmotor
• 1 aluminiumsbåt 19 fot med 40hk påhengsmotor
• 2 moderne robåter av glassfiber
• 9 tradisjonelle robåter av tre
• 2 stk Kano
• 2 stk sit-on-top kajakk – veldig stabil og perfekt for nybegynnere og barn
• 1 stk seiljolle 10 f Walker Bay – perfekt for nybegynnere.

Tilgjengelig utstyr

Liner, garn, krabbeteiner, flytevester og fryser til fangst.
Personlig fiskeutstyr som fiskestang eller håndsnøre må elevene eller skolen ta med.

Jy77daHus, båter og utstyr